Äntligen

Nu är allt här, allt står i en enda röra har if fixat till i sovrummet ställt sängen där vi ska ha den o tv där den ska stå, men vardagsrummet vill ja inte ens gå in i haha el ja kommer knappt in i det ska ja väl säga, känns som det kommer ta 100 år att få i ordning allt,
I går så flyttade vi if över allt till min lägenhet ja Robban o hans föräldrar ;) dom va så snälla så...
Var klara 9 på kvällen då åkte vi o handlade lite mjölk o bröd o sånt nödvändigt sen beställde vi pizza o slog på en film somnade väl vid 1 tiden.
I ag har ja plockat upp lite saker i köket men söt måste ju va me han oxå så han vet vart ja lägger alla saker så han slipper leta efter varje sak han ska använda.

vet inte va ja ska skriva mer finns inte så mycke men lägger upp lite bilder från dom senaste veckorna :)



 


Så där ser det ut i våran vardagsrum just nu haha

Back home

japp nu sitter man hemma i sin egen lägenhet igen, med internet o en jävla röra, haha
men det ska bli skönt när vi får ordning på allt sen nån dag, just nu är jag helt slut orkar inte göra nåt men finns 1000 saker att göra. har tvätttid kl 11 uppe hos robban så måste dit o tvätta allt sen e de bara börja bära. hehe
Vette fan va ja ska skriva har ju inte skrivit på as länge men kommer inte ihåg vad jag gjort, typ vart med Robban B o J dom senaste 2 veckorna har blivit massor av öl, lite för mycket nu i efterhand då ja inte kommer ihåg vad vi gjort dom sista veckorna haha.
Har umgåts lite me Johannis oxå såklart o sen Linda o Elina oxå. Madde har ja oxå hunnit träffa :)
tänkte lägga ut bilder men kom på att sladden ligger nedpackad hos Robban så de får bli senare.
Nej nu ska ja ta tag i nåt o fixa lite

Inget internet

Det var ett tag sne ja skrev nu, men varken ja el baby har internet för tillfället så ja har inte kunnat gå ut på nätet o göra nåt, jag får panik haha just nu sitter ja nere i Jeppes studio o baby fixar sin tattu.
Mycke har hänt sen sist haha eller inte ja kommer fan inte ihåg, men vi har druckit öl haha ( där fick du Nilla ) Hon klagar alltid att ja inte nämner att ja dricker öl men nu e de gjort ;)
På valborg grillade vi oxå. årets första gott va de if, sen har vi inte gjort så mycke faktiskt bara tagit dagarna som dom kommer. bla bla vet inte va ja ska skriva mer måste hinna kolla allt anant oxå på nätet så  bajs på er...
Ska va barnvakt åt min älskade lilla Elina i morrn. Love it.


Jag längtar till den sista maj, det kommer bli så fucking bra

RSS 2.0